Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Categorieën
verzorging gelaat ogen

Waarom een oogcrème gebruiken zo belangrijk is!

Wist je dat je huidveroudering het eerste ziet aan de ogen? En toch worden onze ogen vaak vergeten en niet genoeg verzorgd! Hoog tijd dus om je ogen wat liefde te geven. Lees hier hoe.

Wist je dat je huidveroudering het eerste ziet aan de ogen?

Dit komt doordat de huid rondom je ogen juist een stuk dunner en kwetsbaarder is dan de huid op je wangen of voorhoofd! Met als gevolg die vervelende kraaienpootjes, wallen of donkere kringen.

En toch worden onze ogen vaak vergeten en niet genoeg verzorgd! Hoog tijd dus om je ogen wat liefde te geven. Want je kan niet vroeg genoeg beginnen met een effectieve oogcrème!

Verzorging in de kijker!

Eye-Mazing Rosequarts Treatment

Deze ontzwellende en drainerende oogverzorging zal je ogen openen en donkere kringen, wallen en fijne lijntjes elimineren!

Zeg bye bye vermoeide ogen en hallo tegen een stralende blik! Deze korte oogverzorging met rozenkwarts massagestaven kan in elke AHAVA gelaatsverzorging toegevoegd worden na het masker. Eye-mazing right!

Ken jij de voordelen van Rozenkwarts al?

Rozenkwarts, de steen van de onvoorwaardelijke liefde. Perfect wanneer je gewoonweg je klanten terug een mooie stralende blik wilt geven!

rtsy
Verjongend effect

Rozenkwarts heeft een hoog siliciumdioxide en als je regelmatig hiermee over de huid gaat, wordt deze strakker.

Stimulerende kracht

Behelpt klachten die veroorzaakt worden door stress of huidklachten zoals eczeem!

Ontspannend

De steen staat voor liefde, vrede en rust. Deze werkt ontspannend zodat jouw klanten kunnen genieten en relaxen.

Nog op zoek naar een korte én krachtige oogmassage om in jouw instituut te gebruiken? Dan is deze verzorging iets voor jou want het oog wil ook wat!