Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Categorieën
maskers

Meet Your Mask: een masker voor elk huidtype

Voor elk huidtype en elk huidprobleem helpt een gezichtsmasker om snel resultaat te bereiken. Neem tijd om af en toe een masker te gebruiken.
Het ontstresst niet alleen, maar geeft jouw huid de nodige, voedende ingrediënten.

Het fijne aan een masker is dat je nadien meteen resultaat ziet.
Een gezichtsmasker sluit je huid enkele minuten volledig af, zodat de actieve ingrediënten efficiënt en tot diep in de huid kunnen doordringen.

Hoe bepaal je nu welk masker jouw huid nodig heeft? Wij hebben het al voor jou uitgezocht, zodat jij nog maar enkel hoeft te genieten van het moment!

Alle maskers van AHAVA bevatten Dode Zee modder en Osmoter™!

Droge huid

Heb je een droge huid? Dan gebruik je best een masker met een zachte crème-structuur om je huid extra te hydrateren en de vochtbalans te herstellen, zoals de Hydration Cream Mask. Je kan ook kiezen voor een overnight masker dat je gebruikt in de plaats van je nachtcrème voor extra hydratatie.

Doffe huid

Heeft je huid een grijzige en doffe teint? Gebruik een brightening masker met ingrediënten die de teint van de huid ophelderen zoals niacinamide. Deze stof zorgt voor vermindering van pigmentvlekken en zorgt voor een mooie, egale teint! 

Acnégevoelige huid

Bij een acnégevoelige huid is het aangeraden om een masker met kaolin (klei) te gebruiken. Klei doodt bacteriën die puistjes veroorzaken en absorberen overtollig talg. 

De Purifying Mud Mask bevat kaolin en paardenstaartextract die de huid kalmeert dankzij haar anti-inflammatoire eigenschappen

Gecombineerde huid

De meesten onder ons hebben een gecombineerde huid. Dit betekent dat je huid op je voorhoofd, neus en kin eerder aan de vette kant is, terwijl de huid op je wangen droger is. Doe dan aan multi-masken: je combineert 2 verschillende maskers, een masker voor de droge huid op je wangen en een ander masker voor de vettere huid op de rest van je gelaat! 

Go Golden!

Wil je graag met vriendinnen een maskermoment inlassen en all the way gaan? Ga dan voor de 24K Gold Mask! Het ziet er niet alleen super luxueus uit, het masker bevat anti-aging eigenschappen en zorgt ervoor dat je nadien nog blijft stralen dankzij licht reflecterende deeltjes. 

Conclusie

Er is voor elk huidtype een gezichtsmasker! Gun jezelf en je huid af en toe een moment van ontspanning en extra verzorging! 😉  
Ontdek al onze maskers hier