Categorieën
Over AHAVA

De 3 principes die AHAVA piekfijn omschrijven

AHAVA…een rare naam voor een beauty merk. Of toch niet? Ontdek het verhaal van AHAVA: het onstaan, de afkomst, de slogan, en nog veel meer!

AHAVA…een rare naam voor een beauty merk. Of toch niet? In 1988, na enige discussie, werd besloten het cosmetica merk – gefocust op natuurlijke huidverbetering – de naam AHAVA te geven. Waarom vraag je je af? Wel…wist je dat AHAVA LIEFDE betekent in het Hebreeuws? Bestaat er een betere naam voor een huidverzorgingsmerk wiens missie het is om ervoor te zorgen dat je huid elke dag de liefde krijgt die ze verdient? Liefde… Liefde voor de Dode Zee, haar regio, haar ingrediënten en waar ze voor staat. Kortom…liefde is de basis van AHAVA! Ben je benieuwd naar de 3 principes die ons maken wie we zijn? Lees dan snel verder en ontdek alles over ons natuurlijk, vegan skincare merk uit de Dode Zee!

Principe 1: #deeperthanbeautiful

Het eerste principe is erg simpel. Het is zelfs samen te vatten in 1 hashtag. #deeperthanbeautiful. Clouseau keelde het al uit…het zit vanbinnen! Je schoonheid zit dieper dan enkel wat er te zien is aan de buitenkant. Je schoonheid zit vanbinnen en komt hélemaal van jezelf. Je uitstraling wordt niet bepaald door één of andere trend binnen de beauty industrie. Ze evolueert en groeit met de jaren mee. Wij bij AHAVA streven ernaar om jouw natuurlijke uitstraling te ondersteunen en te doen bloeien. Fake glamour? No thanks! Eerlijke schoonheid, dat is onze belofte, dat is onze missie en dat is waar we al meer dan 20 jaar elke dag voor werken.

Principe 2: onze ingrediënten

Het tweede principe? Onze ingrediënten. De ingrediënten die we gebruiken in onze verzorgingsproducten zijn natuurlijk, zijn uitmuntend, zijn eerlijk. Niet alleen voor jou, maar ook voor de wereld. Wij geloven dat natuur en wetenschap evenwichtig moeten samenwerken, op een duurzame manier. En hier slagen we ook in. Elke dag opnieuw. Samenwerken op een duurzame manier? Hoe slagen we hierin? Het gebruikte water voeren we af met een natuurlijk, zuiverend rioolsysteem. Onze productieprocessen zijn dus niet vervuilend en milieubewust. Tijdens onze productieprocessen weigeren we dieren te betrekken bij de testfases, we verpakken al onze producten in recycleerbare verpakking. Kortom, we doen er alles aan om ons steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Principe 3: de Dode Zee

Het allerlaatste principe is de Dode Zee en haar regio. We zijn het enige bedrijf aan de oevers
van de Dode Zee en vinden het daarom ook onze plicht om deze regio te beschermen
voor de komende generaties. De unieke omgeving biedt de beste omstandigheden voor
onderzoek naar huidverbetering. Denk maar aan de hoge mineralenconcentratie, de hoge luchtdruk,
de lage hoeveelheden van vervuiling en allergenen en het weinige UV-licht in deze regio.
Trouw aan onze filosofie – het beschermen van de schoonheid van de Dode Zee en haar regio –
streven we ernaar de ongerepte natuur en de delicate, natuurlijke balans van het gebied te behouden. Hoe doen we dat? Door een actieve rol te spelen in de gemeenschap en mee te helpen met het onderwijzen van jongeren en ze te leren hoe ze de schatten van de Dode Zee kunnen bewaren.
We investeren in onderwijs en ervaring om lokale gemeenschappen te ondersteunen en
het ecologisch bewustzijn te stimuleren. En zo op een transparante, duurzame manier
de wonderen van de Dode Zee tot bij jouw thuis te kunnen brengen.

Ben je benieuw naar de rest van het verhaal? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *