Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Categorieën
routine Over AHAVA

Apple of Sodom complex: de beste anti-aging producten

Apple of Sodom is onze unieke & intrigerende plant terug te vinden aan de oevers van de Dode Zee. Deze plant staat bekend voor zijn giftig sap, maar ook voor zijn geneeskrachtige voordelen. Daarom koos AHAVA ervoor om het Apple of Sodom complex te gebruiken in zijn producten. Een echte anti-aging verzorging met een botox-like effect. 

De Apple of Sodom plant

Apple of Sodom is onze unieke & intrigerende plant terug te vinden aan de oevers van de Dode Zee. Het grote voordeel van deze plant? Het vruchtvlees bevat een giftig, melkachtig sap dat in de oude stammen & Oosterse geneeskunde gebruikt wordt om verschillende soorten gezondheidsproblemen te behandelen.

Apple of Sodom complex

Apple of Sodom complex

Een complex van onze enige echte Osmoter (Mix van Dode Zee Mineralen) en het Apple of Sodom extract. 

Na wetenschappelijk onderzoek, door het R&D team van AHAVA, werd er bewezen dat het complex een synergetisch effect heeft dat resulteert in een aanzienlijke rimpelvermindering

De Apple of Sodom plant zelf heeft als voordeel dat zij het verdedigingsmechanisme van de huid tegen chronische ontstekingen verbetert. Die chronische ontstekingen zijn de belangrijkste oorzaak van huidveroudering zoals rimpels, fijne lijntjes, verminderde elasticiteit… 

Zijn deze producten geschikt voor mij?

Onze Apple of Sodom producten zijn complementaire producten (met uitzondering van de Cream) dus kunnen ‘gemixt & matcht’ worden met alle productlijnen van AHAVA. 

De definitie van rimpels is persoonlijk & subjectief. Je kan deze producten dus voor elk huidtype en voor elke leeftijd gebruiken. Heb jij last van fijne lijntjes of rimpels? Apple of Sodom kan jou helpen! 

Al de voordelen voor jou & je huid

Een reeks producten met verschillende voordelen: 

  • Minimaliseert rimpels & fijne lijntjes
  •  Egaliseert de huid 
  • Plumpt, hydrateert & voedt 
  • Helpt bij het vormgeven van de gelaatscontour
  • Vult diepe rimpels op

Van dagcrème tot rimpel filler, overnight masker & peeling.

 
Ontdek al de producten op onze webshop! 
apple of sodom producten