Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Categorieën
Ampullen Over AHAVA routine

Ampullen, de nieuwe trend binnen de huidverzorging!

Ken jij ze al? Die kleine, stevige flesjes die een krachtige formule bevatten om je huid te boosten!
Vandaag de dag is er een grote vraag naar krachtige en effectieve verzorgingsproducten. De consumenten verwachten betere en snellere resultaten, zonder meer tijd te moeten steken in hun routine.

 

Dit kan dankzij ampullen, een krachtige formule die luchtdicht verpakt is. Ontdek er hieronder alles over!

Wat is een ampul?

Een ampul is een klein flesje dat luchtdicht is om de krachtige eigenschappen van het product te bewaren. De formule die in zo een ampul zit, bevat zeer geconcentreerde werkstoffen die de huid een boost geven. 

Osmoter Jewels Ampul

Wat doet het?

De actieve werkstoffen hebben als eigenschap extra intensiteit aan je favoriete dagcrème toe te voegen. Je kan onmiddellijk resultaat zien! Of het nu gaat om een egalere huid, meer stevigheid of meer glow.

Hoe gebruik ik een ampul?

Ampullen hebben het beste resultaat als je ze ’s ochtends gebruikt samen met je dagcrème. 

Open de ampul door eerst lichtjes tegen de bovenkant een tikje te geven en breek vervolgens het bovenste gedeelte af. Doe je gebruikelijke hoeveelheid dagcrème in je handpalm en voeg de inhoud van de ampul toe (0,2 ml). Meng ze samen en smeer uit op je gelaat, hals & decolleté. (zie filmpje)

Gebruik de ampul 2 à 3 keer per week en je zal je huid zelf zien stralen! 

Waarom heb ik het nodig?

Waarom niet? Zo een krachtige, geconcentreerde formule die direct resultaat geeft. Het gaat jouw huidprobleem direct aanpakken en jij moet maar 30 seconden toevoegen aan je ochtendroutine. Ik zou niet twijfelen!   

AHAVA's Osmoter™ Jewels!

Elke Osmoter™ Jewel bestaat voor 100% uit AHAVA’s DNA: de zuivere en natuurlijke Osmoter. Een krachtige minerale samenstelling die werkt als een onmiddellijke vochtmagneet wanneer je deze met je dagcrème mengt. De Osmoter trekt vocht & voedingsstoffen uit de diepte van je huid naar de buitenste laag. Dit voor:

  • De essentiële hydratatie te herstellen
  • De algehele glow te verbeteren
  • De huid een mooie satijnen finish te geven.

 

osmoter jewels

Resultaat?
Je kan er niet naast kijken! Je huid zal soepel aanvoelen en je krijgt een instant glow! Plus het verbetert het algeheel welzijn van je huid: textuur, teint en structuur. 

 

Dit wil jij toch ook?
Ontdek onze twee verpakkingen: Osmoter Jewels 5 stuks en Osmoter Jewels 24 stuks.